Linjasaneeraus, aliurakointi ja monet muut rakennuspalvelut 

Uudenmaan alueella

Ota yhteyttä

Ramitek Oy tuottaa avaimet käteen -periaatteella kaikenlaiset rakennus- ja remontointipalvelut Uudenmaan alueella sekä mahdollisesti myös muilla paikkakunnilla. Teemme pitkällä kokemuksella linjasaneeraukset, erilaiset aliurakoinnit sekä kattavat remontit. 

Valitse Ramitek Oy ja ota yhteyttä kokeneeseen tekijään. Tutustu alla palveluihimme tarkemmin ja täytä yhteydenottolomake, niin saat meiltä kilpailukykyisen tarjouksen! Ja mikäli juuri sinun tarvitsemaasi palvelua ei ole mainittu, ota silti rohkeasti yhteyttä, sillä me pyrimme palvelemaan jokaista asiakasta joustavasti.

Linjasaneeraus

Linjasaneeraus kannattaa teettää kokeneella ammattilaisella. Meidän työskentelymme perustuu laadukkaaseen lopputulokseen sekä huomaavaiseen toimintaan, jotta asukkaiden normaali elämä häiriintyy mahdollisimman vähän.

Aliurakointi

Yritysasiakkaamme tuntevat meidät vastuullisena ja luotettavan aliurakoitsijana. Jakamalla osan vastuustasi meille voit keskittyä omaan ydinosaamiseesi ja luottaa kuitenkin siihen, että hanke etenee sovitun aikataulun mukaisesti.

Yksityiset asiakkaat

Toteutamme myös rakennushankkeita sekä remontteja yksityisille asiakkaille. Palvelumme kattavat kaikki rakennustyöt perustuksista piipunhattuun. Kaikki palvelumme tuotetaan halutessasi avaimet käteen -palveluna, jotta voit itse ottaa rennosti. Muista myös, että kotitalousvähennyksellä voit vähentää tilaamiesi töiden kustannuksia.

Kalusteiden asennus

Kokonaisvaltainen remontti vaatii usein kiintokalusteiden asentamista. Ammattitaitoinen henkilökuntamme asentaa mm. kiinteät keittiökalusteet kaapinovista keittiösaarekkeisiin. Oikein asennetut kalusteet takaavat viimeistellyn näköisen lopputuloksen sekä aikaa kestävät kalusteet. Remontointikuluja pienentävä kotitalousvähennys pätee myös kalusteiden asennuksiin.

Julkisivuremontit

Julkisivuremontti on taloyhtiölle suuritöisin remontti putkiremontin jälkeen. Julkisivun remontin tarkoituksena on uudistaa rakennuksen julkisivun ilme sekä mahdollisesti samalla entisöidään rakennukset ikkunat ja parvekkeet. Remontti kannattaa tehdä säännöllisesti, sillä säännöllisesti toteutettu remontti suojaa taloa suurilta kulumisilta ja vaikuttaa myös positiivisesti rakennuksen energiatehokkuuteen. 

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Kun tarvitset kokeneen ja luotettavan tekijän linjasaneeraukselle, erilaisille aliurakointitehtäville tai mille tahansa rakennushankkeelle, valitse Ramitek Oy! Meidän työmme laatu on huippuluokkaista ja hinnat kilpailukykyisiä. Olemme käytettävissäsi Espoon sekä koko Uudenmaan alueella. 

Mikäli jokin jäi vielä askarruttamaan, vastaamme mielellämme myös kysymyksiisi!

Yhteydenottolomake
Puhelin-ikoni

Ramitek Oy Uudeltamaalta toteuttaa rakennus- ja saneeraustyöt linjasaneerauksista kokonaisvaltaisiin rakennusurakoihin. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Yhteystiedot